CD1 CARGO

A profi elektromos teherbicikli

€ 5.795 -től

elektromos teherbicikli

ELEKTROMOS TEHERBICIKLI

A szállítás egy új módja.

Forradalmi formatervezésű és kezelhetőségű CD1 rendkívül erőteljes és agilis. Ötvözi egy kis jármű teherbírási előnyeit a kerékpár kormányozhatóságával és sokoldalúságával. Az összeszerelés minősége a legmagasabb szinten van, csak úgy, mint a felhasznált alkatrészek. Hatékony Bosch motorja teljesen körbe van építve a kidolgozott alumínium vázzal. Vezetési stabilitást nyújt kategóriájában a CD1 köszönhetően a szabadalmaztatott dőlési technológiájának.

Sokoldalúan pakolható

A CD1 CARGO elektromos teherbicikli megengedett össztömege szenzációsan 280kg csak 45kg a saját tömege. A vezető nélkül több mint 120kg terhet tud szállítani. A CD1 két különböző tengelytávval és plató hosszall rendelhető. Az Ön igényeinek megfelelően válassza a közepes vagy a hosszú kivitelt.

Adapter a kétszemélyes THULE CHARIOT számára

A THULE CHARIOT egy sokoldalú eszköz prémium kivitelben. Azoknak a sportos szülőknek lett kitalálva, akik szeretnek kerékpározni, túrázni vagy futni és ebből a szabadidős élményből a legkisebb gyerekeket sem szeretnék kihagyni. Ezt a CD1 ProSafe sineihez speciálisan kifejlesztett adapter segítségével gyorsan és biztonságosan rögzítheti.

Kosár egység

A teherbicikli egyik alapfunkciója a biztonságos áruszállítás. Fontos, hogy praktikus, és átgondolt legyen. A kosár egység mindent megad, amit elvársz tőle: a gyors ki és bepakolást és a lehető legegyszerűbb áruszállítást. Ha szeretnéd, a raktér szakaszolható is. ProSafe sínekhez könnyen és gyorsan felszerelhető a kosár egység biztonságos csatlakozást tesz lehetővé.

Zárt-Tároló Egység

A CD1 teherbiciklihez illeszkedő zárt tároló egység óriási kapacitással rendelkezik ennek ellenére a saját tömege alacsony marad, ezzel a kerékpár saját tömeg alig befolyásolja, a kapacitás teljes mértékben kihasználható. A fedél szinte teljesen függőlegesen kinyitható ezáltal jelentősen megkönnyíti a ki és bepakolás.

Takaróponyva

Méretre gyártott és szilárdan rögzíthető a húzózsinórok segítségével. Optimális védelmet nyújt minden időjárási körülmény esetén, kiváló minőségű, Víz és UV álló.

Ponyva kosár egységhez

Méretre szabott kiváló minőségű ponyva az L2 kosárhoz. Tökéletes védelem minden időjárás esetén, víz és UV álló, színe kék, anyaga PVC ponyva, mérte (hosszúság X szélesség X magasság) 655mm X 66mm X 486mm

Kiegészítők a biztonságos és kényelmes szállításhoz

 

ProSafe rögzítő heveder mely kompatibilis a ProSafe sinekhet. Anyaga 100% poliészter. Max terhelhetősége 2250 N. Hossza: 1,4 m

Pro-safe gumi hevederek, melyek a plató jobb és bal oldalán gyorsan rögzíthető a ProSafe sinekhez.

Színe: antracit. Tömege: 0,13 kg, hossza: 1m

Mikroprizmás fényvisszavető

Minősítése: DIN30710

A mikroprizmás fényvisszavető ellenál az időjárásnak és a szennyeződéskének is. Erős, tartós és könnyen felhelyezhető. Mosása max 80 bar nyomáson és max. 60 ℃

BOSCH TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

MINŐSÉG ÉS E-KERÉKPÁROZÁSI ÉLMÉNY A PIACVEZETŐTŐL.

A pedelec rendszerű Bosch elektromos kerékpár motor az erőteljes és dinamikus kerékpározáshoz készült. A motor minden terepen dinamikus és hatékony segítséget nyújt legyen az városi használat vagy hegymenet. A motor akár 25 km/óra sebességig segít a tekerésben. A Bosch nem akar kompromisszumokat kötni, amely látható a legendásan kiemelkedő minőségen és tervezésen is. A HNF-NICOLAI csapata több meghajtó rendszerrel is kísérletezett az elmúlt években – A Bosch meghajtórendszere új szintet állít be az elektromos kerékpározás történetében.

Korlátlan hatótáv a legújabb lítium technológiával

A Bosch 500Wh lítium akkumulátorokat használ a CD1 elektromos teherbicikli energiával való ellátásához. A rendszer a lehető legnagyobb energiasűrűséget használja, hogy az e-kerékpározás mindenképpen élmény is legyen, ne csak egy közlekedési forma. Az akkumulátorok nagyon könnyen felszerelhetők vagy levehetők a kerékpárról. A beépített akkumulátor kezelő rendszer (BMS) a lehető legjobb védelmet biztosítja a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzár ellen így növelve annak az élettartamát. Ideális körülmények között az akkumulátor akár 150km-s hatótávot tehet lehetővé. 

Amennyiben több információra van szüksége az elektromos teherbiciklivel megtehető távolságról, látogassa meg a hatótáv kalkulátort.

Bosch Purion

Az új Bosch Purion fedélzeti kerékpár computer a pedelec motor vezérlésére és az alapvető funkciók megjelenítésére szolgál.

A kijelző könnyen áttekinthetően mutatja a kerékpározáshoz kapcsolódó fontos adatokat, mint például a rendelkezésre álló hatótávot, az eddig megtett kilométereket, átalagsebességet vagy időt, az akkumulátor töltöttségét vagy a pillanatnyi sebességet. A támogatási szintet négy különböző fokozattal lehet beállítani.

TEKTRO AURIGA DUPLATÁRCSÁS HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉK

Egy teherbicikli a hagyományos kerékpárokkal összehasonlításban jóval nagyobb súlyt mozgat ezáltal a fékrendszernek is magasabb igényeknek kell, hogy megfeleljen. Emiatt a CD1 teherbicikli dupla hidraulikus fékrendszert kapott.

Egy fékkar segítségével egyszerre működtethetők az első féknyergek. Reteszelhető mechanikájának bekapcsolásával egyben betölti a kézifék szerepét is. A fékbetétek nagy teljesítményű fém kerámia kompozitból készülnek, melyek garantálják a legjobb fékhatást még intenzív fékezés mellett is.

NUVINCI N380SE HARMONY

A Nuvinci 380 agyváltója fokozat és karbantartás mentes, lehetővé teszi a kényelmes és egyenletes kerékpározást. Bármilyen terepen és tekerési stílushoz könnyen alkalmazható

Az áttételi tartománya 380%-os.

Annak érdekében, hogy elképzelje, pontosan hogyan is működik a fokozatmentes automatikus váltó kerékpáron, közelítsük meg ezt a kerékpáros szemszögéből. Képzeljük el, hogy egyszerűen csak tekerünk és soha nem kell váltanunk, a megfelelő fokozatot a vezérlő modul kapcsolja. Mást nem kell tennünk, mint tekerni, amelyben a központi motor segít és kormányozni a kerékpárt. Hihetetlenül felszabadító érzés, melyet Önnek is át kell élnie.

GATES CARBON DRIVE Szíjmeghajtás

CSENDES, TISZTA ÉS KARBANTARTÁS MENTES.
A Gates mérnökei kifejlesztettek egy forradalmian új szíjmeghajtást , amely 20%-al könyebb és négyszer hosszabb élettartammal bír mint egy hagyományos jól karbantartott acéllánc.
Az első és hátsó szíjkerék rozsdamentes acélból készült és mivel a meghajtáshoz nincsen szükség semmilyen kenőanyagra, ezért a rendszer tiszta marad hosszú idő elteltével is. A meghajtó szíj poliuretán bevonatú, amitől kimondottan strapabíró lesz.

SUPERNOVA E3.

A Supernova E3 kerékpár fényszórókkal kompromisszumok nélkül kerékpározhat, mivel nagy fényerőt és széles látószöget biztosít. Tartós, tökéletesen vízhatlan, lopásvédett így megfelel a napi e-bike igénybevételnek is. Alumínium háza CNC megmunkálással készült.

Több variálhatóság. Több idő. Jobb megjelenés.

elektromos kerékpár Költségmegtakarítás

 • Nincs üzemanyagköltség
 • Nincs kötelező biztosítási költség és súlyadó
 • Nincs parkolási költség
 • Nem kell vezetői engedély
 • Alacsony karbantartási és általános költségek

elektromos kerékpár Rakományrögzítés

 • Teherbíztosító rendszerrel ellátva
 • Gyors és könnyű rögzítés
 • Biztonság és védelem Ön és alkalmazottai számára

elektromos kerékpár Biztonság

 • Stabilitás
 • 3 kerékkel biztonságos vezetést biztosít
teherbicikli

elektromos kerékpár Időmegtakarítás

 • Forgalmi dugók elkerülése
 • Kicsi fordulókör és szélesség
 • Könnyen manőverezhető
 • Könnyen parkolható

elektromos kerékpár Szabad mozgás

 • Károsanyag kibocsátás mentes
 • Független a környezeti zónáktól
 • Elérheti a forgalomtól elzárt zónákat

elektromos kerékpár Egyéniség

 • Felületek, amelyekre hírdetését felteheti
 • Egyedi megoldások
elektromos kerékpár

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX

elektromos kerékpár váltó

VÁLTÓ

NuVinci N380SE Harmony

női elektromos kerékpár

AKKUMULÁTOR

Bosch Akkumulátor 500Wh

MŰSZAKI ADATOK

PLATÓMÉRET (hossz / szélesség)

M (45/65 cm), L (68/65cm)

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX  (250W – 75Nm)

AKKUMULÁTOR

Bosch (500Wh)

KIJELZŐ

Bosch Purion

HAJTÁS

Gates Carbon Drive

ELSŐ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

SZÍJ

Gates CDX

HÁTSÓ SZÍJKERÉK

Gates CDX 28T

FÉK

Tektro Auriga twin 180mm

VÁLTÓ

NuVinci Harmony N380SE

VÁLTÓKAR

NuVinci H8

KORMÁNYSZÁR

Satori

NYEREG

Selle Royal Shadow

NYEREGCSŐ

Satori Camber 31.6

PEDÁL

VP – 658

SÁRVÉDŐ | CSOMAGTARTÓ

Wingee 

VILÁGÍTÁS

Supernova E3

GUMI ELÖL | HÁTUL

Big Ben 55-406 | Super Moto-X 62-584

MAX. RÁSEGÍTÉSEI SEBESSÉG PEDELEC

25 km/h-ig

SZÍN

Matt Ezüst | Matt Fekete

TÖMEG  | EGYÜTTES TÖMEG

∼ 45 kg | 280 kg

PEDELEC

€ 5.795 –tól

cd1 cargo gépkönyv

CD1 CARGO – Teherbicikli – Gépkönyv