KONFIGURÁLJA PRÉMIUM PEDELEC RENDSZERŰ ELEKTROMOS KERÉKPÁRJÁT

Az alkalmazás segítségével személyre szabhatja álmai HNF-NICOLAI prémium pedelec elektromos kerékpárját. Válassza ki az Önnek megfelelő modellt a képre kattintásával. Majd válassza ki leendő kerékpárja színét, vázméretét, az elektromos motor maximális rásegítésének a mértékét. Lehetősége van kiválasztani az opcionális kiegészítők közül azokat is, amely Ön számára különösen fontos, mint például a világítás, a nyereg, különböző méretű és funkciójú táska, okos telefon kiegészítő, rakomány rögzítő, kijelző, a további akkumulátor vagy éppen egy gyors töltő. 

A konfigurátor tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlat tételnek illetve megrendelésnek és a tájékoztatás nem teljes körű. A megjelenített képek illusztrációként szolgálnak, és a valóságtól eltérhetnek. A megadott árak tartalmazzák az általános forgalmi adót. További információért látogassa meg a gyártó oldalát. Tekintse meg a Facebook oldalunkat is.

elektromos kerékpár, prémium pedelec

Összesen 9 találat

CD1 CARGO

Elektromos teherbicikli a HNF-NICOLAI-tól. A megengedett össztömeg eléri a 280 kilogramot de az önsúly csak 45 kg! Tökéletes választás gazdaságos teherszállításhoz, gyermekek szállításához, szerszámok, felszerelések szállításához. Rengeteg felhasználási területe van, és csak a képzelet szabhat határt, hogy mire is lehet használni.