UD1 UNISEX

Alacsony átlépésű elektromos kerékpár

alacsony átlépésű elektromos kerékpár

€ 3.890 -tól

női elektromos kerékpár

Alacsony átlépésű elektromos kerékpár

A Bosch hajtás kiemelkedően dinamikussá teszi, így használati értékében megfelel egy hagyományos kismotornak. Ugyanakkor sok tekintetben előnyösebb is annál. Az UD1 alacsony átlépésű elektromos kerékpárt mindennapi használatra tervezték a városban, a Wingee sárvédővel felszerelve esős időben sem sáros a kerékpáros. Az alkatrészek itt is kiemelkedően jó minőségűek, a NuVinci sebességváltó, a Gates szíjhajtás és a RockShox teleszkópos villa új szintet hoznak a kerékpározásban. Opcióként elérhető az S pedelec verzió is, amely akár 45 km/óráig is rásegít a hajtásra. Ideális mindennapi használatra.

BOSCH TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.

MINŐSÉG ÉS E-KERÉKPÁROZÁSI ÉLMÉNY A PIACVEZETŐTŐL.

A pedelec rendszerű Bosch elektromos kerékpár motor az erőteljes és dinamikus kerékpározáshoz készült. A motor minden terepen hatékony segítséget nyújt. Legyen az városi használat, hegymenet vagy akár off-road kerékpározás. A motor akár 45 km/óra sebességig segít a tekerésben. A Bosch nem akar kompromisszumokat kötni, amely látható a legendásan kiemelkedő minőségen és tervezésen is. A HNF-NICOLAI csapata több meghajtó rendszerrel is kísérletezett az elmúlt években, de a Bosch meghajtórendszere új szintet állít be az elektromos kerékpározás történetében.

bosch elektromos kerékpár motor

Korlátlan hatótáv a legújabb lítium technológiával

 

A Bosch 500Wh lítium akkumulátorokat használ az elektromos kerékpárokhoz. A rendszer a lehető legnagyobb energiasűrűséget használja, hogy az e-kerékpározás mindenképpen élmény is legyen, ne csak egy közlekedési forma. Az akkumulátorok nagyon könnyen felszerelhetők vagy levehetők a kerékpárról. Abeépített akkumulátor kezelő rendszer (BMS) a lehető legjobb védelmet biztosítja a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzár ellen így növelve annak az élettartamát. Ideális körülmények között az akkumulátor akár 150km-s hatótávot tehet lehetővé.

Amennyiben több információra van szüksége az elektromos kerékpárral megtehető távolságról, látogassa meg a hatótáv kalkulátort.

BOSCH INTUVIA

A Performance Line-val összhangban a fekete Intuvia Active fedélzeti számítógép működik az e-kerékpár parancsnoki központjaként.
A különálló vezérlőegységnek köszönhetően egyszerű, intuitív és könnyen kezelhető. Az öt rásegítési mód és a push-assist közötti váltás, valamint az olyan információk lekérése, mint a sebesség, a töltésszint, a hatótáv és sok más. Ha eltávolítják az e-kerékpárról, az Intuvia mindig hasznos információs eszköz marad, amely minden túra adatait kézben tartja. Nyílmutató használata esetén az új sebességváltási ajánlás azt mutatja meg, hogy melyik pillanatban optimális egy másik sebességfokozatba kapcsolni. Ez azt jelenti, hogy mind a saját, mind pedig az akkumulátor energiáját kíméli.

ROCKSHOX PARAGON

A MTB rugós villa maximális kényelmet biztosít. A RockShox Paragon első teleszkópos villája alacsony súlyt, kimagasló merevséget és stabilitást biztosít köszönhetően a kovácsolt alumínium villanyaknak és a magnézium külső szárnak. Rugóútja 120 mm. Külső visszaút csillapítás állítása TurnKey Lockout.  Tömege 1842 g. Rugózása Solo Air.

MAGURA MT4

Német precizitás a nagyobb biztonság érdekében.

Az új Magura MT4 biztonságos vezetési élmény biztosít a pontos, jól adagolható fék rendszerével. Az állítható és ergonomikus kétujjas fékkarokkal magabiztosan fékezhet.  A fékek pontosan a megfelelő és kifogástalan fékezési megbízhatóságot eredményezik, így minden útvonalon akkor és ott áll meg, amikor Ön szeretné.

NuVinci N380SE Harmony

A Nuvinci 380 agyváltója fokozat és karbantartás mentes. Lehetővé teszi a kényelmes és egyenletes kerékpározást. Bármilyen terepen és tekerési stílushoz könnyen alkalmazható

Az áttételi tartománya 380%-os.

Annak érdekében, hogy elképzelje, pontosan hogyan is működik a fokozatmentes automatikus váltó kerékpáron, közelítsük meg ezt a kerékpáros szemszögéből. Képzeljük el, hogy egyszerűen csak tekerünk és soha nem kell váltanunk, a megfelelő fokozatot a vezérlő modul kapcsolja. Mást nem kell tennünk, mint tekerni, amelyben a központi motor segít és kormányozni a kerékpárt. Hihetetlenül felszabadító érzés, melyet Önnek is át kell élnie.

GATES CARBON DRIVE szíjmeghajtás.

Csendes, tiszta és karbantartás mentes.
A Gates mérnökei kifejlesztettek egy forradalmian új szíjmeghajtást , amely 20%-al könyebb és négyszer hosszabb élettartammal bír mint egy hagyományos jól karbantartott acéllánc.
Az első és hátsó szíjkerék rozsdamentes acélból készült és mivel a meghajtáshoz nincsen szükség semmilyen kenőanyagra, ezért a rendszer tiszta marad hosszú idő elteltével is. A meghajtó szíj poliuretán bevonatú, amitől kimondottan ellenálló lesz.

SUPERNOVA E3.

A Supernova E3 kerékpár fényszórókkal kompromisszumok nélkül kerékpározhat, mivel nagy fényerőt és széles látószöget biztosít. Tartós, tökéletesen vízhatlan, lopásvédett így megfelel a napi e-bike igénybevételnek is. Alumínium háza CNC megmunkálással készült.

 

elektromos kerékpár

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX | Bosch Performance Line Speed

elektromos kerékpár váltó

VÁLTÓ

NuVinci N380SE

női elektromos kerékpár

AKKUMULÁTOR

Bosch Akkumulátor 500Wh

elektromos kerékpár első villa

VILLA

RockShox Paragon

MŰSZAKI ADATOK

VÁZMÉRET

S/M (170cm-ig) vagy L/XL (170cm-től)

KERÉKMÉRET

27,5″

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX  (250W – 75Nm)

VILLA

RockShox Paragon

AKKUMULÁTOR

Bosch (500Wh)

KIJELZŐ

Bosch Intuvia

HAJTÁS

Gates Carbon Drive

ELSŐ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

SZÍJ

Gates CDX

HÁTSÓ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

FÉK

Magura MT4 (VR 180mm, HR 180mm)

VÁLTÓ

NuVinci N380SE

VÁLTÓKAR

NuVinci C3

KORMÁNYSZÁR

Satori

NYEREG

Selle Royal Shadow

NYEREGCSŐ

Satori Camber 31.6mm

PEDÁL

VP Sandpaper

SÁRVÉDŐ | CSOMAGTARTÓ

Wingee 

VILÁGÍTÁS

Supernova E3

GUMI

Continental Contact II, 47mm

MAX. RÁSEGÍTÉSEI SEBESSÉG PEDELEC |  S-PEDELEC

25 km/h-ig | 45 km/h-ig

SZÍN

Matt Ezüst | Piros

TÖMEG  | EGYÜTTES TÖMEG

∼ 25 kg | 150 kg

PEDELEC

€ 3.890 -tól

UD1 alacsony átlépésű elektromos kerékpár gépkönyv

női elektromos kerékpár

További hírekért, újdonságokért kérem látogassa meg Facebook oldalunkat!