XD2 URBAN

Az új városi pedelec elektromos kerékpár

€ 3.990 -tól

xd2 orange

Városi használatra tervezve

 

Az XD2 egy igazi városi pedelec elektromos kerékpár. Első ránézésre úgy néz ki, mint egy eMountain bike. 27,5 colos gumikkal, vázba integrált nagy teljesítményű akkumulátorral és 120mm Rock Shox Recon Gold villával van szerelve.

Az XD2 Urban egyik legszembetűnőbb újítása, hogy az elődjéhez képest az akkumulátor a vázban kapott zárt helyet. Amennyiben egy letisztult városi elektromos kerékpár az álma, ne keressen tovább, mert megtalálta.

[rev_slider alias=”XD2-1″]

Korlátlan hatótáv a legújabb lítium technológiával

A Bosch 500Wh-s lítium akkumulátorokat használ az elektromos kerékpárokhoz. A rendszer a lehető legnagyobb energiasűrűséget használja, hogy az e-kerékpározás mindenképpen élmény is legyen, ne csak egy közlekedési forma. Az akkumulátorok nagyon könnyen felszerelhetők vagy levehetők a kerékpárról. A beépített akkumulátor kezelő rendszer (BMS) a lehető legjobb védelmet biztosítja a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzár ellen így növelve annak az élettartamát. Ideális körülmények között az akkumulátor akár 150 km-s hatótávot tehet lehetővé.

Amennyiben több információra van szüksége az elektromos kerékpárral megtehető távolságról, látogassa meg a hatótáv kalkulátort.

BOSCH TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

MINŐSÉG ÉS E-KERÉKPÁROZÁSI ÉLMÉNY A PIACVEZETŐTŐL

A Bosch rendszerű pedelec elektromos kerékpár motor az erőteljes és dinamikus kerékpározáshoz készült. A motor minden terepen hatékony segítséget nyújt. Legyen az városi használat, hegymenet vagy akár off-road kerékpározás. A motor akár 45 km/óra sebességig segít a tekerésben. A Bosch nem akar kompromisszumokat kötni, amely látható a legendásan kiemelkedő minőségen és tervezésen is. A HNF-NICOLAI csapata több meghajtó rendszerrel is kísérletezett az elmúlt években, de a Bosch meghajtórendszere új szintet állít be az elektromos kerékpározás történetében.

[rev_slider alias=”XD2-2″]

BOSCH PURION

Az új Bosch Purion fedélzeti computer a pedelec elektromos kerékpár motor vezérlésére és az alapvető funkciók megjelenítésére szolgál.

A kijelző könnyen áttekinthetően mutatja a kerékpározáshoz kapcsolódó fontos adatokat, mint például a rendelkezésre álló hatótávot, az eddig megtett kilométereket, átlagsebességet vagy időt, az akkumulátor töltöttségét vagy a pillanatnyi sebességet. A támogatási szintet négy különböző fokozattal lehet beállítani.

RockShox Recon

A MTB rugós villa maximális kényelmet biztosít.

A RockShox Recon Gold első teleszkópos villája alacsony súlyt, kimagasló merevséget és stabilitást biztosít a pedelec elektromos kerékpár-nak, köszönhetően a kovácsolt alumínium villanyaknak és a magnézium külső szárnak. Rugóútja 120 mm. Külső visszaút csillapítás állítása TurnKey Lockout.  Tömege 1842 g. Rugózása Solo Air.

MAGURA MT4

Német precizitás a nagyobb biztonság érdekében.

Az új Magura MT4 biztonságos vezetési élmény biztosít a pontos, jól adagolható fék rendszerével. Az állítható és ergonomikus kétujjas fékkarokkal magabiztosan fékezhet. A fékek pontosan a megfelelő és kifogástalan fékezési megbízhatóságot eredményezik, így minden útvonalon akkor és ott áll meg, amikor Ön szeretné.

magura fék

NuVinci N380SE Harmony

A Nuvinci 380 agyváltója fokozat és karbantartás mentes. Lehetővé teszi a pedelec elektromos kerékpár-osnak a kényelmes és egyenletes bringázást. Bármilyen terepen és tekerési stílushoz könnyen alkalmazható.

Az áttételi tartománya 380%-os.

Annak érdekében, hogy elképzelje, pontosan hogyan is működik a fokozatmentes automatikus váltó kerékpáron, közelítsük meg ezt a kerékpáros szemszögéből. Képzeljük el, hogy egyszerűen csak tekerünk és soha nem kell váltanunk, a megfelelő fokozatot a vezérlő modul kapcsolja. Mást nem kell tennünk, mint tekerni, amelyben a központi motor segít és kormányozni a kerékpárt. Hihetetlenül felszabadító érzés, melyet Önnek is át kell élnie.

nuvinci váltó

GATES CARBON DRIVE szíjmeghajtás

Csendes, tiszta és karbantartás mentes.
A Gates mérnökei kifejlesztettek egy forradalmian új szíjmeghajtást , amely 20%-al könyebb és négyszer hosszabb élettartammal bír mint egy hagyományos jól karbantartott acéllánc.
Az első és hátsó szíjkerék rozsdamentes acélból készült és mivel a meghajtáshoz nincsen szükség semmilyen kenőanyagra, ezért a rendszer tiszta marad hosszú idő elteltével is. A meghajtó szíj poliuretán bevonatú, amitől kimondottan ellenálló lesz.

SUPERNOVA E3

A Supernova E3 kerékpár fényszórókkal kompromisszumok nélkül kerékpározhat, mivel nagy fényerőt és széles látószöget biztosít. Tartós, tökéletesen vízhatlan, lopásvédett így megfelel a napi e-bike igénybevételnek is. Alumínium háza CNC megmunkálással készült.

 

elektromos kerékpár

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX | Bosch Performance Line Speed 45

elektromos kerékpár váltó

VÁLTÓ

NuVinci N380SE

női elektromos kerékpár

AKKUMULÁTOR

Bosch Akkumulátor 500Wh

elektromos kerékpár első villa

VILLA

RockShox Recon Gold

MŰSZAKI ADATOK

VÁZMÉRET

S/M (170cm-ig) vagy L/XL (170cm-től)

KERÉKMÉRET

27,5″

PEDELEC MOTOR | S-PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX  (250W – 75Nm) | Bosch Performance Line Speed (350W – 63Nm)

VILLA

RockShox Recon Gold RL 120

AKKUMULÁTOR

Bosch (500Wh)

KIJELZŐ

Bosch Purion

HAJTÁS

Gates Carbon Drive

ELSŐ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

SZÍJ

Gates CDX

HÁTSÓ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

FÉK

Magura MT4 (VR 180mm, HR 180mm)

VÁLTÓ

NuVinci N380SE

VÁLTÓKAR

NuVinci C3

KORMÁNYSZÁR

Satori Limes

NYEREG

Selle Royal Essenza Moderate Men

NYEREGCSŐ

Satori Trident

HAJTÓKAR

Miranda Delta

PEDÁL

VP – 501

SÁRVÉDŐ | CSOMAGTARTÓ

Wingee 

VILÁGÍTÁS

Supernova E3

GUMI

Schwalbe Super Moto-X

MAX. RÁSEGÍTÉSEI SEBESSÉG PEDELEC |  S-PEDELEC

25 km/h-ig | 45 km/h-ig

SZÍN

Matt Fekete | Matt Piros

TÖMEG  | EGYÜTTES TÖMEG

∼ 25,7 kg | 150 kg

PEDELEC  | S-PEDELEC

€ 3.990 -tól  | € 4.490 -tól 

XD2 URBAN Gépkönyv

XD2 URBAN rohloff váltóval

XD2 URBAN ROHLOFF Gépkönyv