XD3 ALL TERRIAN

Elektromos kerékpár minden terepre

xd3 elektromos kerékpár

€ 4.695 -tól

EGY MULTIFUNKCIONÁLIS ELEKTROMOS KERÉKPÁR

 

Az XD3 egy sportos erőmű a prémium elektromos kerékpárok között, mellyel hivatalosan tekerhet forgalomban. Használhatja városi E-bike-ként – hiszen alap kivitelben is rendelkezik a prémium minőségű Supernova világítási rendszerrel és a Wingee sárvédőre szerelt csomagtartóval, vagy hosszabb túrákhoz e-MTB-ként. Az XD3-nak a jelenleg elérhető legerősebb 4. generációs „2020” BOSCH motorja van. Akkumulátora 625 Wh-s lett, így a hatótáv jelentősen növekedett. Opcióként rendelhető még dupla akkumulátorral is, így a tárolt energia 1125 Wh-ra növekszik. A strapabíró és karbantartás mentes Gates szíjhajtás és a fokozatmentes Enviolo TR agyváltó (vagy választhatóan a ROHLOFF 500 E14) teszi élménnyé és kényelmessé útjait a HNF-NICOLAI elektromos kerékpár nyergében. Az XD3 kompromisszum mentes, egészében mestermű.

A kerékpár kapható SPEED motorral is, amely 45 km/h-ig segíti a haladásban.

VÁLASSZA KI A MOTORT

bosch motor elektromos kerékpárokhoz

A tömege csak 2,9 kg, amely 48 %-os csökkenés a korábbi elektromos kerékpárokban lévő Bosch motorokhoz képest. Az új Bosch CX motor új mércét állít fel a pedelec középmotorok számára. Nagy nyomatéka rendkívül dinamikusan gyorsít, azonnal reagál és most már a pedálozó erejének akár 340 % -val segíti Önt. Új sebességváltó-koncepciója minimálisra csökkenti a pedál ellenállását, így természetes vezetési élményt nyújt még akkor is, ha 25 km / h sebesség felett halad, vagy ha a motor ki van kapcsolva.

TUDJON MEG TÖBBET  >

Az új Bosch Performance Speed elektromos kerékpár motor akár 45 km/h sebességig képes támogatni Önt. Mérete 48% -kal kisebb, mint elődje. A kis tömeg, mindössze 2,9 kg. Az erőteljes gyorsulást a 75 Nm nyomaték biztosítja, így ideális mindazok számára, akik valamivel magasabb sebességet igényelnek, vagy ingázóként közlekednek. Egy korábbi mobilitási megoldását váltsa fel egy prémium elektromos kerékpárra. Egészen biztosan nem fog csalódni!

TUDJON MEG TÖBBET  >

VÁLASSZA KI A KIJELZŐT

Az Intuvia Active fedélzeti komputer alap felszereltség az XD3-on. Az önálló vezérlőegység egyszerű, intuitív és biztonságos kezelés jellemzi. Az 5 vezetési módon és a pillanatnyi rásegítés nagyságán felül, további információkkal látja el, például a sebesség, töltöttségi szint, hatótáv és még sok más ami élvezetesebbé teszi a kerékpározását. Ezenkívül a váltási asszisztens, mely egy nyíllal jelzi az optimális pillanatot, hogy mikor ajánlott másik sebességfokozatba kapcsolnia.

A Okostelefonos fedélzeti rendszer a pedelec kerékpárját teljesen a hálózatba kapcsolt eBike-ként és a digitális élet részévé teszi: Az okostelefonnak és a COBI.Bike alkalmazásnak köszönhetően a rendszer intelligens vezérlőközponttá válik, amely navigál, rögzíti a tevékenységeket, és összekapcsolja azokat más szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal. Az eBike okostelefon nélkül is elindítható és vezérelhető, mivel a SmartphoneHub-ba integrált képernyő a legfontosabb vezetési adatokat mutatja meg. Így mindig rugalmas marad – függetlenül attól, hogy az út merre vezet.

TUDJON MEG TÖBBET  >

A Nyon a világ első fedélzeti kumputere elektromos kerékpár számára, amely minden funkciót egyetlen eszközben egyesít anélkül, hogy egy okostelefonra támaszkodna. Legyen szó aktuális sebességről vagy távolságról, navigációról GPS-en vagy a személyes fitnesz elemzéséről – minden lehetséges. Az út megtervezésétől a teljesítmény felméréséig a Nyon minden szükséges funkciót felkínál az utazás előtt, alatt és után. Szabványos testre szabható felhasználói felülettel, rendszeres frissítésekkel és számos prémium funkcióval mindig vezető szerepet tölt be.

TUDJON MEG TÖBBET  >

A Kiox minden olyan funkciót kínál, amelyre a sportos vezetőnek szüksége van. A kicsi, karcálló színes kijelzőt egy külön vezérlőegységgel irányíthatja, ergonomikusan kialakított nyomógombokkal. Információt ad a sebességről, a saját teljesítményről, a pulzusszámról, az akkumulátor töltöttségéről és még sok egyébbről. A Kiox használatával hozzájut az összes lényeges információhoz. Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható egy opcionálisan vásárolható mellkasi pulzusmérőre, amivel tájékozódhat az aktuális pulzustartományáról, így optimálisan edzhet. A Bluetooth Low Energy interfész lehetőséget kínál a szoftverfrissítések letöltésére kábelcsatlakozás nélkül is.

BOSCH DUPLA AKKUMULÁTOR

Nincs túl messze egy út: a Dupla akkumulátor tökéletes megoldást jelent kerékpáros túrázók vagy távolsági ingázók számára. A két Bosch akkumulátor kombinációjával 1125 Wh kapacitást biztosít, emellett intelligensen váltogatja a két akkumulátor igénybevételét – legyen szó energia bevitelről vagy leadásról.

TUDJON MEG TÖBBET  >

BOSCH POWERTUBE 625Wh

A HNF-NICOLAI az XD3-ba már az új Bosch PowerTubes akkumulátort szereli, mely 625Wh energiát tárol. Az akkumulátor diszkrét módon eltűnik a vázban – mindemellett védett helyen van. Könnyen behelyezhető és eltávolítható. Töltését be – és kiszerelt állapotban is egyaránt végezhetjük.

TUDJON MEG TÖBBET  >

VÁLASSZA KI A VÁLTÓT

A fokozatmentes kézi váltás – olyan egyszerű, mint a rádió hangerejének beállítása. Az  enviolo lehetővé teszi a pedálok és a hátsó kerék közötti folyamatos áttétel változtatását. Fordítsa könnyen a marokváltót előre vagy hátra – és a váltás azonnal végbemegy. Így kényelmes és független attól, hogy a lámpánál várakozva vagy éppen terhelés alatt megy végbe. A NuVinci N380 utódjaként az Enviolo TR-nek is az áttételi tartománya 380% -s.

A HNF-Nicolai filozófiájának megfelelően az Enviolo is karbantartásmentes. Ideális választás az elektromos kerékpárosok többsége számára. Ezért az XD3 All Terain pedelec kerékpár-nál alap felszereltség az Enviolo TR.

Az automatikus Enviolo  egyedülállóan csendes, karbantartásmentes, fokozatmentes és kényelmes vezetést biztosító agyváltó. Ön dönti el, hogy milyen sebességgel kíván pedálozni – a technológia gondoskodik a többiről, tehát mindig állandó fordulattal tekerhet, függetlenül az emelkedő nagyságától és a szél erősségétől. Mivel a hajtási fordulatszám egyenletes lesz, így megnövekszik Ön és elektromos kerékpár-ja hatótávja.

Egy egyszerű markolat csavarással beállíthatja a kívánt pedálozási fordulatszámot és az erőátvitelt automatikusan vezérli – 30 és 100 fordulat / perc között állítja be. Ha az elektromos kerékpár-ral áll, automatikusan bekapcsol a legkönnyebb sebességfokozat. Tehát mindig az optimális sebességfokozat áll rendelkezésére a maximális gyorsulás indításához.

Az új elektronikus Rohloff  500 E-14 váltórendszer megfelel a legmagasabb elvárásoknak, emellett kiemelkedően magas élettartamra lett tervezve. Még soha nem volt ilyen egyszerű – intelligens és kényelmes. Mindez a legendás Rohloff minőséggel kombinálva.

Tökéletesen szinkronizált a középmotoros Bosch e-Bike rendszerrel, így az aktuális sebesség fokozatot a kijelzőn láthatja. Áttételi tartománya 526%-os, így egyaránt alkalmas városi, szabadidős, túra- és hegyi kerékpárosok számára – SPEED motorral szerelthez is egyaránt. A váltást 180 milliszekundumon belül könnyedén végrehajtja – ideértve a motor szinkronizálását is. Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy automatikusan csökkentse a motor által kifejtett erőt a sebességváltón és elmozdítsa a fogaskereket. Ha a gombot nyomva tartja, akkor az E-14 váltórendszer egymás után három sebességfokozatot vált át, ha szükséges, mind a 14 fokozaton. Ezen túlmenően, amint az érzékelők észreveszik, hogy Ön megállt, automatikusan átvált egy előre programozott sebességfokozatra, hogy a legoptimálisabban tudjon újra indulni. A Rohloff 500 E-14 a leghatékonyabb és legtartósabb váltórendszer jelenleg a pedelec kerékpár-hoz.

TUDJON MEG TÖBBET  >

ROCKSHOX RECON

A MTB rugós villa maximális kényelmet biztosít.

A RockShox Recon Gold első teleszkópos villája alacsony súlyt, kimagasló merevséget és stabilitást biztosít a prémium elektromos kerékpár-nak, köszönhetően a kovácsolt alumínium villanyaknak és a magnézium külső szárnak. Rugóútja 120 mm. Külső visszaút csillapítás állítása TurnKey Lockout.  Tömege 1842 g. Rugózása Solo Air.

 

 

MAGURA MT4

Német precizitás a nagyobb biztonság érdekében.

Az új Magura MT4 biztonságos vezetési élmény biztosít a pontos, jól adagolható fék rendszerével. Az állítható és ergonomikus kétujjas fékkarokkal magabiztosan fékezhet. A fékek pontosan a megfelelő és kifogástalan fékezési megbízhatóságot eredményezik, így minden útvonalon akkor és ott áll meg, amikor Ön szeretné.

GATES CARBON DRIVE

 

Csendes, karbantartásmentes és tartós. Különösen a rendkívül erős középmotorokkal szerelt elektromos kerékpárok igényelnek különleges erőátvitelt. A Gates Carbon Drive-ot kifejezetten az e-bike teljesítménykövetelményeihez optimalizálták – kidolgoztak egy új, rendkívül tartós és karbantartást nem igénylő rendszert. 20% -kal könnyebb és akár tízszer hosszabb az élettertama, mint egy jól karbantartott acélláncnak. 

TUDJON MEG TÖBBET  >

VÁLASSZA KI ELSŐ FÉNYSZÓRÓT

A Supernova Mini 2 rendkívül kompakt kialakítása az új Terralux3 lencsével rendelkezik. A fényerő több mint 15% -al növekedett, így  235 lumen lett. A beépített túlfeszültség védelem és bekapcsoláskor a lágy indítás biztosítja a Mini 2 hosszú élettartamát. A kifinomult Terraflux lencse révén a vetített fény 90% -át oda irányítja, ahol leginkább szüksége van rá: az útra.

Az M99 MINI Pro-25 az első engedélyezett távolsági és tompított fényszóró az új StVZO szerint. A távolsági fény elengedhetetlen, különösen nagy sebesség vagy terepezés esetén, mivel ez jelentősen javítja a nyomvonal megvilágítását. Az egész környezetet megvilágítva, a biztonság jelentősen megnövekszik. A sportos esti kerékpározás után nyugodtan hazatekerhet a beépített tompított fényszóróval – a szembejövő forgalom elvakítása nélkül.

hnf-nicolai xd3 műszaki méretek

elektromos kerékpár

PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX | Bosch Performance Speed 45

elektromos kerékpár váltó

VÁLTÓ

Enviolo TR

női elektromos kerékpár

AKKUMULÁTOR

Bosch Powertube akkumulátor 625Wh

elektromos kerékpár első villa

VILLA

RockShox Recon Gold

MŰSZAKI ADATOK

VÁZMÉRET

S/M (170cm-ig) vagy L/XL (170cm-től)

KERÉKMÉRET

27,5″

PEDELEC MOTOR | S-PEDELEC MOTOR

Bosch Performance Line CX  (250W – 75Nm) | Bosch Performance Line Speed (350W – 63Nm)

VILLA

RockShox Recon Gold RL 120

AKKUMULÁTOR

Bosch (625Wh)

KIJELZŐ

Bosch Intivia, választható: Bosch Nyon, Bosch Kiox, SmartphoneHub Sport

HAJTÁS

Gates Carbon Drive

ELSŐ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

SZÍJ

Gates Carbon Drive Belt 122T

HÁTSÓ SZÍJKERÉK

Gates CDX 24T

FÉK

Magura MT4 (VR 180mm, HR 180mm)

VÁLTÓ

Enviolo TR , választható: Enviolo Automatic, Rohloff Speedhub 500 E14

VÁLTÓKAR

Enviolo

KORMÁNYSZÁR

Satori Compact

NYEREG

Selle Royal Essenza Athletic

NYEREGCSŐ

Satori Trident

HAJTÓKAR

Miranda Delta

PEDÁL

Marwi SP-823

SÁRVÉDŐ | CSOMAGTARTÓ

Wingee 

VILÁGÍTÁS

Supernova Mini 2 | Supernova M99

GUMI

Schwalbe Super Moto-X

MAX. RÁSEGÍTÉSEI SEBESSÉG PEDELEC |  S-PEDELEC

25 km/h-ig | 45 km/h-ig

SZÍN

Matt Fekete | Matt Piros

TÖMEG  | EGYÜTTES TÖMEG

∼ 28 kg | 150 kg

PEDELEC  | S-PEDELEC

€ 4.650 -tól  | € 4.995 -tól 

XD3 ALL-TERRAIN Gépkönyv